SCHADEREPARATIE EN –TAXATIE

Een ongeluk zit in en klein hoekje!
Als u autoschade heeft moet eerst getaxeerd worden hoe groot de schade aan uw auto is en hoeveel de reparatie zal gaan kosten. Dat heet in technische termen een ‘autoschade taxatie’. Het taxeren van autoschade is nodig voor de verzekering. Een verzekering zal u niets uitkeren als u geen taxatierapport van de schade kunt overleggen. Laat dus autoschade nooit direct repareren maar laat de verzekeraar een taxateur sturen die de schade opneemt. Daarom steken wij u graag de helpende hand toe. Om samen met de expert u schade vast te stellen.

Wij taxeren autoschade voor alle verzekeringsmaatschappijen. Ook particulieren bieden wij graag de helpende hand bij het taxeren van schade. Eventueel kunnen wij u een indicatie van het reparatiebedrag geven. Daar zijn op zich geen directe kosten aan verbonden, wij beschouwen dit als service! Voor een prijsopgave kunt u gerust langs rijden. Wij geven u dan een vrijblijvende indicatie van het reparatiebedrag.

Bel Autobedrijf Burgering V.O.F. Mail naar Autobedrijf Burgering V.O.F. Zoekopdracht Autobedrijf Burgering V.O.F. Occasions Autobedrijf Burgering V.O.F. Facebook Autobedrijf Burgering V.O.F.