BANDEN EN UITLATEN

Autobedrijf Burgering biedt een groot assortiment banden. Wij kunnen u adviseren wat de beste band voor u is op basis van uw rijstijl en uw budget. Niet alleen hebben wij de bekende A-merken, wij bieden u ook banden met een goede prijs en kwaliteitsverhouding

4×4 / SUV Banden:

4×4 oftewel SUV Banden zijn zowel op verharde als onverharde terreinen te gebruiken. De profieldiepte van de band is bepalend waar de band zijn beste kwaliteiten vertoond. U moet dus zichzelf afvragen hoe vaak u op onverharde wegen zult rijden bij de aanschaf van deze banden.

4-Seizoenen banden:

De 4 seizoenenband is, zoals de naam dit al zegt, alle 4 de seizoenen te gebruiken. U hoeft deze dan niet om te ruilen in de winter voor winterbanden, wat natuurlijk wel zo gemakkelijk is. Let wel op dat deze banden sneller slijten dan zomerbanden in de zomer en dan de 4 seizoenenband minder grip heeft in de winter. De 4 seizoenenband is de zogenaamde compromisband.

Zomerbanden:

Autobedrijf Burgering biedt u een groot assortiment zomerbanden tegen scherpe tarieven. De banden leveren wij in A- merken maar ook in B-merken voor ieder zijn gebruik en budget . De eigenschappen van de zomerbanden zijn afgestemd op temperatuur boven de 7 graden Celsius. Bij lagere temperaturen zijn winterbanden meer geschikt.

Door de banden gedurende het jaar te wisselen, profiteert u van de unieke eigenschappen van de winter,- en zomerband. Dit heeft de volgende voordelen:

  • verhoogde verkeersveiligheid door optimale grip
  • langere levensduur van de band
  • lager brandstofverbruik

Winterbanden

Voor een goede beheersing van de auto in de winter, zijn winterbanden van groot belang. Niet alleen voor het rijden in de sneeuw of over gladde wegen, maar juist ook voor het rijden bij hevige regenval. Winterbanden kunnen veel meer water afvoeren en daarmee aquaplaning voorkomen. Op een droge maar koude ondergrond heeft een winterband door de zachtere samenstelling van het rubber, veel meer grip.
Voor het komende winterseizoen kunt u weer terecht bij Autobedrijf Burgering voor uw winterbanden. Naast nieuwe winterbanden hebben we ook goede, gebruikte winterbanden in de aanbieding. Zowel met als zonder velg. Maak op tijd een afspraak om uw winterbanden te bestellen of om uw huidige banden te wisselen.

Uitlaten

Op zoek naar de juiste uitlaat voor uw auto? Bij Autobedrijf Burgering treft u een zeer uitgebreid assortiment aan uitlaten voor alle merken auto’s en als wij een bepaalde uitlaat niet direct hebben regelen wij deze wel voor u! Ook voor reparatie en installatie van uw uitlaat bent u bij ons aan het juiste adres!

Bel Autobedrijf Burgering V.O.F. Mail naar Autobedrijf Burgering V.O.F. Zoekopdracht Autobedrijf Burgering V.O.F. Occasions Autobedrijf Burgering V.O.F. Facebook Autobedrijf Burgering V.O.F.