OVER ONSAutobedrijf Burgering is sinds 1972 een begrip in Beverwijk en omstreken. Door de jarenlange ervaring van zowel de oprichter, Henk Burgering, zijn zonen Leo en Marco, als hun personeel zijn zij samen in staat vakwerk af te leveren. Met een team van vier personen hechten zij veel waarde aan de specifieke wensen van hun klanten en dit heeft inmiddels veel lange termijn relaties opgeleverd.

Autobedrijf Burgering is een universeel BOVAG-autobedrijf, het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Kiest u dus voor Autobedrijf Burgering dan kiest u voor zekerheid!

Autobedrijf Burgering is het juiste adres voor de verkoop, onderhoud en reparatie aan alle types en merken auto’s en bestelwagens. Ook is Autobedrijf Burgering , het juiste adres voor schadeherstel.

Historie

Henk Burgering is samen met twee compagnons in 1970 Garage Oud Haerlem begonnen. Na 2 jaar is Autobedrijf Burgering opgericht. Het garagebedrijf was toen der tijd gevestigd aan de Wijckermolen. Al gauw werd dat te klein en is het bedrijf verhuisd naar de Vondellaan naast het Rode Kruis Ziekenhuis. In 1991 is er een nieuw pand gebouwd en betrokken aan de Brink 6 in Beverwijk. Hier zit het bedrijf nog steeds.

Van origine was Garage Burgering een Skoda dealer en van 1991 t/m 2003 zijn zij dealer van het merk Hyundai geweest. Vanaf 2004 heeft het garagebedrijf geen dealerschap meer. Wel hebben zij door het jarenlange dealerschap zeer veel ervaring opgebouwd en hebben zij zich gespecialiseerd in het merk Hyundai, het merk dat zij nog steeds een warm hart toedragen.

Bel Autobedrijf Burgering V.O.F. Mail naar Autobedrijf Burgering V.O.F. Zoekopdracht Autobedrijf Burgering V.O.F. Occasions Autobedrijf Burgering V.O.F. Facebook Autobedrijf Burgering V.O.F.