Onderhoud

Is er onderhoud of reparatie aan uw auto nodig, kom dan naar Autobedrijf Burgering. Wij zijn sterk in de Koreaanse merken Hyundai en Kia, maar voor andere merken kunt u ook bij ons terecht. Wij werken met korte lijnen en bieden u altijd de beste zorg voor uw auto. Maken wij met u een prijsafspraak, dan houden wij er ons aan; afspraak is afspraak! U merkt zelf het verschil.

Wij zijn een officieel BOVAG autobedrijf en mogen elk automerk repareren en onderhouden. Zelfs wanneer u een jonge auto heeft met fabrieksgarantie, kunt u bij Autobedrijf Burgering terecht voor onderhoud en reparatie aan uw auto. U behoudt uw garantie en bovendien bieden wij u BOVAG garantie op onze werkzaamheden.

De Kleine onderhoudsbeurt

Is uw auto toe aan een kleine beurt? Bij regelmatig onderhoud zullen u onnodig hoge kosten bespaard blijven, omdat grotere reparaties voorkomen kunnen worden. Combineer uw kleine beurt en profiteer. Informeer naar de gunstige tarieven voor een kleine beurt met APK.

De grote onderhoudsbeurt

Tijd voor een grote onderhoudsbeurt? Wij zullen uw auto onder handen nemen en de essentiële onderdelen vervangen. Bij een grote onderhoudsbeurt is uw APK zelfs GRATIS. Natuurlijk krijgt u advies op maat en zullen wij eventuele reparaties eerst met u overleggen. Bij ons krijgt u een prijsopgave vooraf. Geen onaangename verrassingen dus.

Bel Autobedrijf Burgering V.O.F. Mail naar Autobedrijf Burgering V.O.F. Zoekopdracht Autobedrijf Burgering V.O.F. Occasions Autobedrijf Burgering V.O.F. Facebook Autobedrijf Burgering V.O.F.